2 κ.σ. λάδι φυστικιού ή οποιοδήποτε άλλο φυτικό λάδι
Instructions/ Εκτέλεση
Αν βιάζεστε όπως εγώ, βάλτε τα μπρόκολα, τις πιπεριές και τα καρότα σε νερό που βράζει για 3 λεπτά.
Έτσι τα λαχανικά γίνονται μαλακά ώστε να μαγειρευτούν πιο εύκολα στο τηγάνι.
Σε ένα τηγάνι ρίξτε το λάδι και βάλτε το σε μέτρια φωτιά.
Ρίξτε τα λαχανικά και σωτάρετε για 4 λεπτά.
Προσθέστε το αλάτι, το τζίντζερ, τη σκόνη κρεμμυδιού και τη σκόνη σκόρδου και συνεχίστε το σωτάρισμα.
Ρίξτε τη φρουτοσαλάτα ανακατέψτε και χαμηλώστε τη φωτιά σε μέτρια/χαμηλή. Αφήστε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά.
Πέντε λεπτά πριν το τέλος ρίξτε τις γαρίδες.
Εν τω μεταξύ βράστε τη σπαγγετίνη σύμφωνα με τα γούστα σας.
Σε αυτό το σημείο μπορείτε να κάνετε τα ακόλουθα: ή να ρίξετε τη σπαγγετίνη στο τηγάνι με τη σάλτσα και να ανακατέψετε, ή να σερβίρετε τη σπαγγετίνη στα πιάτα και να ρίξετε τη σάλτσα από πάνω.
Καλή όρεξη!
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/quick-meals-part-4-angel-hair-pasta-with-shrimps-and-macedonian-fruit-compote/