Πράσινη Σαλάτα με Καταλίνα Ντρέσινγκ
Author/ Συγγραφέας: Κατερίνα
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Σαλάτα
Cuisine/ Κουζίνα: Διεθνής
- 1 σαλάτα
- 3 καρότα, τριμμένα
- 5 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
- 130 γρ. καλαμπόκι
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 5 ελιές
- 3 ντοματίνια Σαντορίνης
- ¼ κ.γ. πιπέρι
- ¼ φλ. ξύδι
- ½ φλ. κέτσαπ
- ½ κ.γ. αλάτι
- 1 κρεμμύδι, τριμμένο
- ½ φλ. ζάχαρη
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ εκτός από το ελαιόλαδο, το οποίο θα το προσθέσετε στο τέλος σιγά σιγά.
- Βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
- Ετοιμάστε τη σαλάτα και ρίξτε 3 με 4 κουταλιές της σούπας από το ντρέσινγκ και ανακατέψτε να πάει παντού.
Προσαρμογή του Καταλίνα ντρέσινγκ από το cdkitchen
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/green-salad-with-catalina-dressing/
3.2.1336