Μους Σοκολάτας με Αβοκάντο
 
 
Author/ Συγγραφέας:
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Επιδόρπιο
Ingredients/ Συστατικά
  • 3 ώριμα αβοκάντο
  • ⅓ φλ. μέλι
  • 1 κ.γ. Stevia
  • 50 γρ. Σοκολάτα υγείας
  • ½ φλ. κακάο σε σκόνη
  • 1 κ.σ. μαύρο ρούμι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 2-3 σταγόνες εκχύλισμα πορτοκαλιού
  • Μία πρέζα αλάτι
Instructions/ Εκτέλεση
  1. Στο μπλέντερ σας προσθέστε τα πάντα και χτυπήστε μέχρι να έχετε μια απαλή κρέμα.
  2. Βάλτε τη σε ατομικά μπολάκια.
  3. Τοποθετήστε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες.
  4. Αφαιρέστε και γαρνίρετε με φρέσκα φρούτα ή φλούδα πορτοκαλιού.
Σημείωση: Τα αβοκάντο πρέπει να είναι πολύ ώριμα, δηλαδή όταν τα πιέζεις να είναι πολύ μαλακά. Συνήθως αυτά που πουλάνε τα σούπερ μάρκετ θέλουν γύρω στις 6 ημέρες για να φτάσουν σε αυτό το σημείο.
Notes/ Σημειώσεις
Έμπνευση από το the Kitchn
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/chocolate-avocado-mousse/