Μοσχάρι Γκούλας με Πατάτες Πουρέ
 
 
Author/ Συγγραφέας:
Ingredients/ Συστατικά
Για τον Πουρέ
  • 900 γρ. καθαρισμένες πατάτες
  • 100 ml γάλα, ζεστό
  • 100 γρ. λιωμένη μαργαρίνη ή βούτυρο
  • ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
  • 70 γρ. τυρί κρέμα
  • Αλάτι και πιπέρι
Instructions/ Εκτέλεση
Για τον Πουρέ
  1. Σε αλατισμένο νερό βράστε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν εντελώς.
  2. Αφαιρέστε από τη φωτιά και στραγγίστε.
  3. Βάλτε στο μύλο λαχανικών και κάντε τις πουρέ.
  4. Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθούν.
  5. Βάλτε στην άκρη.
Recipe by Culinary Flavors at http://www.culinaryflavors.gr/goulash-style-beef-with-mashed-potatoes/