Μοσχάρι Γκούλας με Πατάτες Πουρέ
Author/ Συγγραφέας: Katerina
- 900 γρ. καθαρισμένες πατάτες
- 100 ml γάλα, ζεστό
- 100 γρ. λιωμένη μαργαρίνη ή βούτυρο
- ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 70 γρ. τυρί κρέμα
- Αλάτι και πιπέρι
- Σε αλατισμένο νερό βράστε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν εντελώς.
- Αφαιρέστε από τη φωτιά και στραγγίστε.
- Βάλτε στο μύλο λαχανικών και κάντε τις πουρέ.
- Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθούν.
- Βάλτε στην άκρη.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/goulash-style-beef-with-mashed-potatoes/
3.3.3070