Γρήγορη και Εύκολη Μακαρονάδα
 
 
Author/ Συγγραφέας:
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Κυρίως Πιάτο
Cuisine/ Κουζίνα: Μεσογειακή
Ingredients/ Συστατικά
  • Mία μερίδα ζυμαρικά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • ½ φλ. ελαφριά κρέμα
  • 1 κλωναράκι δενδρολίβανο
  • 1 κλωναράκι θυμάρι
  • 6 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • Ελαιόλαδο
Instructions/ Εκτέλεση
  1. Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε δυο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το σκόρδο μέχρι αρχίσει να βγάζει τα αρώματά του.
  2. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τα κλαδάκια δεντρολίβανο και θυμάρι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε μέχρι τα ντοματίνια να αρχίσουν να ψήνονται.
  3. Ρίχνουμε τα μακαρόνια αλάτι, πιπέρι και την ελαφριά κρέμα και ανακατεύουμε.
  4. Αφήστε τα να μαγειρευτούν για ένα λεπτό και στη συνέχεια σερβίρετε με μπόλικο τυράκι.
Recipe by Culinary Flavors at http://www.culinaryflavors.gr/quick-and-easy-weeknight-pasta/