Παγωτό Στρατσιατέλα
 
 
Author/ Συγγραφέας:
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Επιδόρπιο
Ingredients/ Συστατικά
  • Για το Παγωτό Βανίλια
  • 1 κουτί 397 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 φλ. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 2 κ.σ. λευκό ρούμι για να διατηρηθεί το παγωτό μαλακό
  • 100 γρ. σταγόνες κουβερτούρας
Instructions/ Εκτέλεση
  1. Για το Παγωτό Βανίλια
  2. Στο μίξερ σας χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
  3. Προσθέστε το ζαχαρούχο, το εκχύλισμα βανίλιας, το ρούμι και τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατέψτε απαλά.
  4. Τοποθετήστε σε ένα γυάλινο ή ανοξείδωτο δοχείο και παγώστε το για τουλάχιστον τρεις ώρες.
Recipe by Culinary Flavors at http://www.culinaryflavors.gr/stracciatella-ice-cream/