Τρουφάκια Κάστανου
 
 
Author/ Συγγραφέας:
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Επιδόρπιο
Ingredients/ Συστατικά
  • 1 κονσέρβα κρέμας κάστανου
  • Περίπου 500 γρ. σοκολάτα τουλάχιστον 60% κακάο
Instructions/ Εκτέλεση
  1. Τοποθετήστε την κονσέρβα κάστανου στην κατάψυξη και αφήστε εκεί μέχρι να σφίξει, περίπου 2 ώρες.
  2. Δεκαπέντε λεπτά πριν από τις δύο ώρες, λιώστε τη σοκολάτα και αφήστε να κρυώσει λίγο.
  3. Βγάλτε την κονσέρβα από την κατάψυξη και με το εργαλείο που κόβει το πεπόνι σε μπαλάκια φτιάξτε μικρά μπαλάκια από κάστανο.
  4. Βουτήξτε τα στη λιωμένη σοκολάτα και τοποθετείστε τα σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
  5. Βάλτε τα στο ψυγείο για μισή ώρα και είναι έτοιμα.
  6. Βγάλτε από το ψυγείο και σερβίρετε.
Recipe by Culinary Flavors at http://www.culinaryflavors.gr/chestnut-truffles/