Τρουφάκια Κάστανου
Author/ Συγγραφέας: Κατερίνα
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Επιδόρπιο
- 1 κονσέρβα κρέμας κάστανου
- Περίπου 500 γρ. σοκολάτα τουλάχιστον 60% κακάο
- Τοποθετήστε την κονσέρβα κάστανου στην κατάψυξη και αφήστε εκεί μέχρι να σφίξει, περίπου 2 ώρες.
- Δεκαπέντε λεπτά πριν από τις δύο ώρες, λιώστε τη σοκολάτα και αφήστε να κρυώσει λίγο.
- Βγάλτε την κονσέρβα από την κατάψυξη και με το εργαλείο που κόβει το πεπόνι σε μπαλάκια φτιάξτε μικρά μπαλάκια από κάστανο.
- Βουτήξτε τα στη λιωμένη σοκολάτα και τοποθετείστε τα σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
- Βάλτε τα στο ψυγείο για μισή ώρα και είναι έτοιμα.
- Βγάλτε από το ψυγείο και σερβίρετε.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/chestnut-truffles/
3.3.3070