Αυγά Γεμιστά (Deviled Eggs)
 
 
Επειδή σε όλους έχουν περισσέψει κόκκινα αυγά αυτή είναι μια πολύ γευστική λύση για να μην πάνε χαμένα!
Author/ Συγγραφέας:
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Ορεκτικό
Ingredients/ Συστατικά
  • 6 αυγά σφικτά
  • 9 κ.σ. μαγιονέζα (χρησιμοποίησα light 3%)
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.γ. sweet pickle relish (για όσους έχουν πρόσβαση στο Θανόπουλο, μπορούν να το βρουν εκεί, αλλιώς αντικαταστήστε με 1-2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα)
  • 1 κ.γ. ξύδι βαλσάμικο
  • ½ κ.γ. πάπρικα
  • 7 σταγόνες υγρή stevia (μπορείτε να αντικαταστήσετε με 1 κ.γ. ζάχαρη άχνη)
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Πάπρικα για το γαρνίρισμα
Instructions/ Εκτέλεση
  1. Κόψτε τα αυγά κατά μήκος και αφαιρέστε τους κρόκους.
  2. Σε ένα μπλέντερ βάλτε τους κρόκους μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε έως ότου πάρετε μια λεία πάστα.
  3. Βάλτε το στο ψυγείο για μισή ώρα.
  4. Βγάλτε από το ψυγείο, γεμίστε ένα κορνέ με την πάστα και αρχίστε να γεμίζετε τα κενά στα οποία ήταν ο κρόκος.
  5. Γαρνίρετε με λίγη πάπρικα.
Recipe by Culinary Flavors at http://www.culinaryflavors.gr/deviled-eggs/