Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, σωτάρετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές, μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέστε το σκόρδο και σωτάρετε για ένα λεπτό, μέχρι να μυρίσει.
Προσθέστε το κρασί, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι, τα μυρωδικά εκτός του μαιντανού και το μέλι, δυναμώστε τη φωτιά σε μέτρια/υψηλή και σωτάρετε μέχρι να μείνει η μισή ποσότητα.
Ρίξτε τις γαρίδες και το μαϊντανό και μαγειρέψτε για 3 έως 4 λεπτά.
Ενώ κάνετε τις γαρίδες ετοιμάστε τα μακαρόνια και όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε στο τηγάνι με τις γαρίδες.
Ανακατεύετε να πάει η σάλτσα σε όλα τα μακαρόνια και σερβίρετε όσο είναι ζεστά.
Αν η σάλτσα είναι αραιή δέστε τη ρίχνοντας 1 κ.γ. κορν φλάουρ διαλυμένο σε 1 κ.γ. νερό.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/lemony-shrimps2/