Grilled Maple-Mustard Chicken Drumsticks
Author/ Συγγραφέας: Katerina
- 1.400 γρ. μπούτια κοτόπουλου
- ⅓ φλ. + 2 k.s. σιρόπι σφενδάμου
- ¼ φλ. μουστάρδα Dijon
- 1 κ.σ. μουστάρδα με κόκκους
- 1 κ.σ. μηλόξιδο
- 2 κ.γ. σάλτσα σόγιας
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αναμείξτε τα πάντα σε ένα μπολ και βάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα στην υψηλή θερμοκρασία.
- Ανακατέψτε και αφήστε να κρυώσει.
- Βάλτε το κοτόπουλο σε ένα ταψί και ρίξτε τη μαρινάδα.
- Τοποθετήστε μια μεμβράνη και αφήστε στο ψυγείο από 2 ώρες έως 12.
- Βγάλτε από το ψυγείο και αφήστε τα να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
- Τοποθετήστε τα είτε στο τζάκι είτε στο μπάρμπεκιου.
- Ψήστε έως ότου οι χυμοί από το κοτόπουλο βγαίνουν καθαροί.
- Συνοδέψτε με ρύζι μπασμάτι με ελληνικό σαφράν.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/grilled-maple-mustard-chicken-drumsticks/
3.3.3070