Grilled Maple-Mustard Chicken Drumsticks
 
 
Author/ Συγγραφέας:
Ingredients/ Συστατικά
  • 1.400 γρ. μπούτια κοτόπουλου
  • ⅓ φλ. + 2 k.s. σιρόπι σφενδάμου
  • ¼ φλ. μουστάρδα Dijon
  • 1 κ.σ. μουστάρδα με κόκκους
  • 1 κ.σ. μηλόξιδο
  • 2 κ.γ. σάλτσα σόγιας
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
Instructions/ Εκτέλεση
  1. Αναμείξτε τα πάντα σε ένα μπολ και βάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα στην υψηλή θερμοκρασία.
  2. Ανακατέψτε και αφήστε να κρυώσει.
  3. Βάλτε το κοτόπουλο σε ένα ταψί και ρίξτε τη μαρινάδα.
  4. Τοποθετήστε μια μεμβράνη και αφήστε στο ψυγείο από 2 ώρες έως 12.
  5. Βγάλτε από το ψυγείο και αφήστε τα να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
  6. Τοποθετήστε τα είτε στο τζάκι είτε στο μπάρμπεκιου.
  7. Ψήστε έως ότου οι χυμοί από το κοτόπουλο βγαίνουν καθαροί.
  8. Συνοδέψτε με ρύζι μπασμάτι με ελληνικό σαφράν.
Recipe by Culinary Flavors at http://www.culinaryflavors.gr/grilled-maple-mustard-chicken-drumsticks/