Πράσινη Σαλάτα με Καταλίνα Ντρέσινγκ
 
 
Author/ Συγγραφέας:
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Σαλάτα
Cuisine/ Κουζίνα: Διεθνής
Ingredients/ Συστατικά
  • 1 σαλάτα
  • 3 καρότα, τριμμένα
  • 5 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
  • 130 γρ. καλαμπόκι
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 5 ελιές
  • 3 ντοματίνια Σαντορίνης
Καταλίνα Ντρέσινγκ
  • ¼ κ.γ. πιπέρι
  • ¼ φλ. ξύδι
  • ½ φλ. κέτσαπ
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • 1 κρεμμύδι, τριμμένο
  • ½ φλ. ζάχαρη
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
Instructions/ Εκτέλεση
  1. Ανακατέψτε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ εκτός από το ελαιόλαδο, το οποίο θα το προσθέσετε στο τέλος σιγά σιγά.
  2. Βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  3. Ετοιμάστε τη σαλάτα και ρίξτε 3 με 4 κουταλιές της σούπας από το ντρέσινγκ και ανακατέψτε να πάει παντού.
Notes/ Σημειώσεις
Προσαρμογή του Καταλίνα ντρέσινγκ από το cdkitchen
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/green-salad-with-catalina-dressing/