Λεμονάδα με Δυόσμο
 
 
Author/ Συγγραφέας:
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Χυμός
Cuisine/ Κουζίνα: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ingredients/ Συστατικά
  • 150 ml χυμό λεμονιού
  • 350 ml νερό
  • ½ φλιτζάνι σιρόπι (1/2 φλιτζάνι νερό, ½ φλιτζάνι ζάχαρη)
  • 2 χούφτες δυόσμο
Instructions/ Εκτέλεση
  1. Σε μια κατσαρόλα προσθέστε τη ζάχαρη και το νερό και βράστε μόνο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
  2. Βάλτε το σε ένα γυάλινο δοχείο και τοποθετήστε το στο ψυγείο να κρυώσει.
  3. Στο μπλέντερ σας ρίξτε το χυμό λεμονιού, το νερό, και το δυόσμο και ανακατέψτε μέχρι ο δυόσμος να γίνει μικρά κομματάκια.
  4. Ρίξτεε το κρύο σιρόπι και ανακατέψτε.
  5. Βάλτε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που πρόκειται να το σερβίρετε.
  6. Σερβίρετε με τριμμένο πάγο.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/lemon-mint-and-a-trip-to-dubai/