Κέικ Βάφλες
Author/ Συγγραφέας: Κατερίνα
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Πρωινό
- 3 αυγά
- 280 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
- 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 270 γρ. γάλα
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή ένα φακελάκι βανιλλίνης
- Μέλι και κανέλα
- Σε ένα μπολ προσθέστε τα αυγά με τη ζάχαρη και ανακατέψτε με το μίξερ χειρός για 30 δευτερόλεπτα.
- Προσθέστε το βούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε για άλλα 30 δευτερόλεπτα.
- Προσθέστε το γάλα και το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και ανακατέψτε απαλά μέχρι να ενσωματωθούν.
- Ζεστάνετε τη συσκευή για βάφλες και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με αυτή που φτιάχνετε τις βάφλες.
- Περιχύστε με μέλι και κανέλα.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/cakeffles/
3.3.3070