Κέικ Βάφλες
 
 
Author/ Συγγραφέας:
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Πρωινό
Ingredients/ Συστατικά
  • 3 αυγά
  • 280 γρ. ζάχαρη
  • 200 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 270 γρ. γάλα
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή ένα φακελάκι βανιλλίνης
  • Μέλι και κανέλα
Instructions/ Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ προσθέστε τα αυγά με τη ζάχαρη και ανακατέψτε με το μίξερ χειρός για 30 δευτερόλεπτα.
  2. Προσθέστε το βούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε για άλλα 30 δευτερόλεπτα.
  3. Προσθέστε το γάλα και το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και ανακατέψτε απαλά μέχρι να ενσωματωθούν.
  4. Ζεστάνετε τη συσκευή για βάφλες και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με αυτή που φτιάχνετε τις βάφλες.
  5. Περιχύστε με μέλι και κανέλα.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/cakeffles/