Κοντοσούβλι
 
 
Author/ Συγγραφέας:
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Κυρίως Πιάτο
Cuisine/ Κουζίνα: Ελληνική
Ingredients/ Συστατικά
  • 1,5 κιλό χοιρινό
Για τη Μαρινάδα
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
  • 2 κ.σ. ρίγανη
  • ½ φλ. μουστάρδα
  • ½ φλ. ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. πάπρικα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 πιπεριά κομμένη σε τετράγωνα
  • ½ κρεμμύδι κομμένο σε τετράγωνα
  • 8 σουβλάκια
Instructions/ Εκτέλεση
  1. Σε ένα γυάλινο μπολ τοποθετήστε όλα τα υλικά και το κρέας.
  2. Ανακατέψτε καλά.
  3. Σκεπάστε με μία μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες ή όλη νύχτα.
  4. Όταν είστε έτοιμοι περάστε τα κομμάτια του χοιρινού κρέατος στα σουβλάκια εναλλάξ με τις πιπεριές και τα κρεμμύδια.
  5. Ψήστε για περίπου 30 λεπτά, ή μέχρι το κρέας να είναι εντελώς μαγειρεμένο και να ροδίσει.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/pork-skewers-in-marinade-kontosouvli/