Κοντοσούβλι
Author/ Συγγραφέας:
Κατερίνα
Recipe type/ Τύπος Πιάτου:
Κυρίως Πιάτο
Cuisine/ Κουζίνα:
Ελληνική
Ingredients/ Συστατικά
1,5 κιλό χοιρινό
Για τη Μαρινάδα
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
2 κ.σ. ρίγανη
½ φλ. μουστάρδα
½ φλ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
1 πιπεριά κομμένη σε τετράγωνα
½ κρεμμύδι κομμένο σε τετράγωνα
8 σουβλάκια
Instructions/ Εκτέλεση
Σε ένα γυάλινο μπολ τοποθετήστε όλα τα υλικά και το κρέας.
Ανακατέψτε καλά.
Σκεπάστε με μία μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες ή όλη νύχτα.
Όταν είστε έτοιμοι περάστε τα κομμάτια του χοιρινού κρέατος στα σουβλάκια εναλλάξ με τις πιπεριές και τα κρεμμύδια.
Ψήστε για περίπου 30 λεπτά, ή μέχρι το κρέας να είναι εντελώς μαγειρεμένο και να ροδίσει.
Recipe by
Culinary Flavors
at https://www.culinaryflavors.gr/pork-skewers-in-marinade-kontosouvli/
3.3.3070