Νηστίσιμο Μπράουνι
Author/ Συγγραφέας: Κατερίνα
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Επιδόρπιο
- 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ¾ φλ. ζάχαρη
- 6 κ.σ. κακάο σε σκόνη
- ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- ½ φλ. νερό
- 2 κ.σ. καλαμποκέλαιο ή σησαμέλαιο
- ½ φλ. γάλα αμυγδάλου
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 φλ. νιφάδες σοκολάτας
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175° C.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα πάντα εκτός από τις νιφάδες σοκολάτας.
- Λαδώστε ένα ταψί 24cmX24cm και ρίξτε το μισό από το μείγμα.
- Απλώστε τις νιφάδες σοκολάτας, κρατώντας μερικές από αυτές για να γαρνίρετε από πάνω.
- Ρίξτε το υπόλοιπο από το μείγμα και ψήστε για περίπου 25 λεπτά.
- Αφαιρέστε, αφήστε το να κρυώσει λίγο και σκορπίστε τις νιφάδες σοκολάτας που κρατήσατε.
- Σερβίρετε με παγωτό ή με μαρμελάδα φράουλα.
Συνταγή προσαρμογή από το vegweb.com
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/vegan-brownie/
3.3.3070