Ρολλάκια με Ζαμπόν και Τυρί Κρέμα
Author/ Συγγραφέας: Κατερίνα
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Ορεκτικό
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 2 αγγούρια τουρσί, ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 5 φέτες ζαμπόν
- Πάρτε μία μεμβράνη και αδειάστε την κρέμα τυριού από τη συσκευασία στο κέντρο.
- Καλύψτε με μία άλλη μεμβράνη από πάνω και με έναν πλάστη ανοίξτε το τυρί σε ορθογώνιο παραλληλόγραμμο.
- Τοποθετήστε το στο ψυγείο για μερικές ώρες.
- Βγάλτε το από το ψυγείο και αφαιρέστε τη μεμβράνη από τη μία πλευρά.
- Τακτοποιήστε το ζαμπόν ούτως ώστε να καλύπτει τελείως το τυρί κρέμα.
- Καλύψτε το ζαμπόν με μία καινούρια μεμβράνη και γυρίστε το ανάποδα, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε το τυρί κρέμα.
- Απλώστε την πιπεριά, το μαϊντανό και το αγγουράκι τουρσί και αρχίστε σιγά σιγά με τη βοήθεια της μεμβράνης να το τυλίγετε σε ρολό.
- Σφραγίστε τα δύο άκρα και βάλτε το στο ψυγείο να σφίξει για άλλη μία με δύο ώρες.
- Λίγο πριν το σερβίρετε βγάλτε το από το ψυγείο και κόψτε το με ένα κοφτερό μαχαίρι σε ρολλάκια.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/tuna-salad-club-sandwich-and-cream-cheese-ham-rolls/
3.3.3070