Σπαγέτι με Φυστικοβούτυρο
Author/ Συγγραφέας: Κατερίνα
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Κυρίως Πιάτο
- 3 κ.σ. φυστικοβούτυρο
- 2 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. ξύδι ρυζιού ή λευκό
- 2 κ.σ. light σόγια σως
- ¼ κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
- ¼ κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
- ¼ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- ¼ φλ. νερό από ζυμαρικά ή βραστό νερό
- Ζυμαρικά ή σπαγγέτι για τρεις περίπου 400 γρ.
- Βάζουμε όλα τα συστατικά εκτός από το νερό σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθούν.
- Ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε ξανά.
- Σε ένα γουόκ σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε τα μακαρόνια ή ότι άλλο ζυμαρικό θέλουμε και ανακατεύουμε να ζεσταθούν, αν είναι από το ψυγείο.
- Μόλις τα μακαρόνια είναι ζεστά, ρίχνουμε το μίγμα φυστικοβούτυρου και ανακατεύουμε να πάει σε όλα τα μακαρόνια.
- Σοτάρουμε για ένα λεπτό ώστε να απορροφηθεί από τα μακαρόνια και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Σερβίρουμε αμέσως.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/peanut-butter-pasta/
3.3.3070