Σπαγέτι με Φυστικοβούτυρο
 
 
Author/ Συγγραφέας:
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Κυρίως Πιάτο
Ingredients/ Συστατικά
  • 3 κ.σ. φυστικοβούτυρο
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.σ. ξύδι ρυζιού ή λευκό
  • 2 κ.σ. light σόγια σως
  • ¼ κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
  • ¼ κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
  • ¼ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • ¼ φλ. νερό από ζυμαρικά ή βραστό νερό
  • Ζυμαρικά ή σπαγγέτι για τρεις περίπου 400 γρ.
Instructions/ Εκτέλεση
  1. Βάζουμε όλα τα συστατικά εκτός από το νερό σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθούν.
  2. Ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε ξανά.
  3. Σε ένα γουόκ σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε τα μακαρόνια ή ότι άλλο ζυμαρικό θέλουμε και ανακατεύουμε να ζεσταθούν, αν είναι από το ψυγείο.
  4. Μόλις τα μακαρόνια είναι ζεστά, ρίχνουμε το μίγμα φυστικοβούτυρου και ανακατεύουμε να πάει σε όλα τα μακαρόνια.
  5. Σοτάρουμε για ένα λεπτό ώστε να απορροφηθεί από τα μακαρόνια και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  6. Σερβίρουμε αμέσως.
Recipe by Culinary Flavors at http://www.culinaryflavors.gr/peanut-butter-pasta/