Φωλιές Μπισκότου με Γέμιση Κρέμα Καρύδας
Author/ Συγγραφέας: Κατερίνα
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Επιδόρπιο
- 1 φάκελο στιγμιαίο άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλιας
- 350 ml γάλα καρύδας
- 6 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 1 πακέτο ζύμη για σοκολατένια μπισκότα Pillsbury (12 μπισκότα σοκολάτας ανά συσκευασία)
- 6 κ.γ. τριμμένη καρύδα
- Προθερμένετε το φούρνο στους 175°C.
- Πάρτε ένα ταψί για μάφινς και λαδώστε το καλά.
- Βάλτε από ένα κοματάκι ζύμης σε κάθε θήκη μάφιν και απλώστε το έτσι ώστε να καλύψει τον πάτο και λίγο από τα τοιχώματα.
- Ψήστε για 11 έως 12 λεπτά.
- Αφαιρέστε και αμέσως με τον πάτο ενός μικρού ποτηριού πατήστε το κέντρο κάθε μπισκότου έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια φωλιά.
- Αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς και βγάλτε τα από το ταψάκι.
- Εν τω μεταξύ προετοιμάστε τη στιγμιαία κρέμα αναμιγνύοντας τη σκόνη με το γάλα καρύδας και τη ζάχαρη άχνη.
- Σε ένα μικρό τηγάνι, καβουρδίστε το τρίμμα καρύδας και αφήστε στην άκρη να κρυώσει.
- Βάλτε την κρέμα σε ένα κορνέ και γεμίστε τις φωλιές μπισκότων.
- Πασπαλίστε με μερικές νιφάδες καρύδας στην κορυφή και σερβίρετε.
- Αν δεν τα φάτε όλα, τοποθετήστε τα σε ένα σφραγισμένο πλαστικό δοχείο και στο ψυγείο.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/cookie-cups-filled-with-coconut-cream/
3.3.3070