Γρήγορη και Εύκολη Μακαρονάδα
Author/ Συγγραφέας: Κατερίνα
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Κυρίως Πιάτο
Cuisine/ Κουζίνα: Μεσογειακή
- Mία μερίδα ζυμαρικά σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- ½ φλ. ελαφριά κρέμα
- 1 κλωναράκι δενδρολίβανο
- 1 κλωναράκι θυμάρι
- 6 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- Ελαιόλαδο
- Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε δυο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το σκόρδο μέχρι αρχίσει να βγάζει τα αρώματά του.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τα κλαδάκια δεντρολίβανο και θυμάρι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε μέχρι τα ντοματίνια να αρχίσουν να ψήνονται.
- Ρίχνουμε τα μακαρόνια αλάτι, πιπέρι και την ελαφριά κρέμα και ανακατεύουμε.
- Αφήστε τα να μαγειρευτούν για ένα λεπτό και στη συνέχεια σερβίρετε με μπόλικο τυράκι.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/quick-and-easy-weeknight-pasta/
3.3.3070