Κέικ Κούπας Μάτσα
Author/ Συγγραφέας: Κατερίνα
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Επιδόρπιο
- ¼ φλ. αλεύρι + 2 κ.σ.
- 5 κ.σ. ζάχαρη
- 1 αυγό
- 3 κ.σ. + 1 κ.γ. γάλα
- 3 κ.σ. σησαμέλαιο ή οποιοδήποτε άλλο σπορέλαιο
- ¼ κ.γ. baking powder
- 1 κ.γ. τσάι σκόνη Μάτσα
- 3 κ.σ. σταγόνες σοκολάτας
- Βάζουμε όλα τα υλικά ή σε μία πολύ μεγάλη κούπα ή σε ένα μπολ και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν.
- Αν τα έχουμε βάλει στην κούπα τη βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για τρία λεπτά στην ψηλή σκάλα και ψήνουμε.
- Αν τα ανακατέψουμε σε μπολ, μοιράζουμε το μίγμα σε δύο μικρότερες κούπες και ψήνουμε για δύο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων στην ψηλή σκάλα.
- Αφήνουμε λίγο να κρυώσει, γαρνίρουμε με τριμμένη σοκολάτα και σερβίρουμε.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/matcha-mug-cake/
3.3.3070