Παγωτό Στρατσιατέλα
Author/ Συγγραφέας: Κατερίνα
Recipe type/ Τύπος Πιάτου: Επιδόρπιο
- Για το Παγωτό Βανίλια
- 1 κουτί 397 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 2 φλ. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 2 κ.σ. λευκό ρούμι για να διατηρηθεί το παγωτό μαλακό
- 100 γρ. σταγόνες κουβερτούρας
- Για το Παγωτό Βανίλια
- Στο μίξερ σας χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Προσθέστε το ζαχαρούχο, το εκχύλισμα βανίλιας, το ρούμι και τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατέψτε απαλά.
- Τοποθετήστε σε ένα γυάλινο ή ανοξείδωτο δοχείο και παγώστε το για τουλάχιστον τρεις ώρες.
Recipe by Culinary Flavors at https://www.culinaryflavors.gr/stracciatella-ice-cream/
3.3.3070